Wachtnummer 0468/24 86 00

Online cursus Kraamtijd

Alle lesdata

Prijs

€35,00 per inschrijving

In deze video vertelt Evelien je meer over de periode na je bevalling. Één van de meest gehoorde zinnen in het postpartum is: “maar dit heeft niemand mij verteld”. Wel, daar wil Evelien verandering in brengen! Ze wil het je wél al vertellen, zoals steeds balancerend op een grens tussen magie en realiteit. 

Je komt te weten welke fysieke veranderingen je als moeder kan ervaren de eerste 6 weken na je bevalling. Dit gaat onder andere over je bloedverlies, hygiëne, toiletbezoek, bloeddruk, medicatie en rust. 

Ook de basis verzorging van je baby wordt besproken; onder andere de ‘normale’urine en stoelgang, het meten van de temperatuur, de ademhaling, de verzorging van de navel, oortjes en oogjes. 

Je leert hoe je je baby kan inbakeren en waarom een draagdoek een ‘must-have’is. Je komt te weten waarom je een baby niet kan verwennen binnen het thema hechting en welke emotionele schommelingen alle moeders doormaken. Bovendien omvat het lijstje met ‘tips voor dips’en extra informatie over een postnatale depressie en angst in je postpartum. 

Deze cursus is met veel liefde samengesteld na jaren ervaring én het volgen van extra opleidingen rond hechting en perinatale psychologie. Hij is er voor iedereen, ook voor meters, peters, oma’s en opa’s :-) 

Na inschrijving krijg je een link naar de video op you tube. 

Indien je dat wenst, krijg je ook de papieren versie van de cursus mét de goodiebag van Het Bevallige Buikje thuis gestuurd. 

Geef dan zeker je adres door bij 'opmerkingen'.