Wachtnummer 0468/24 86 00

Vroedvrouwen

Het Bevallige Buikje bestaat uit 4 gemotiveerde vroedvrouwen. Elk van ons staat paraat om jullie doorheen dit bijzonder avontuur te begeleiden! Bij de foto's kan je onze contactgegevens terugvinden.

Charlotte Camps

Vroedvrouw en Lactatiekundige

Ik ben Charlotte. Ik word heel gelukkig van skieën, de sfeer van kerstmis en feestjes met mijn vrienden. Ik ben een enhousiaste spring-in-'t-veld die zoveel mogelijk uit het leven probeert te halen. De dingen die ik doe, doe ik voor de volle 100%. Ik vind het een eer en groot voorrecht om jullie te mogen begeleiden tijdens deze kwetsbare, maar oh zo dierbare periode in jullie leven. Deel uitmaken van dit hoofdstuk is mij ontzettend veel waard. 

Ik behaalde ook het diploma van Lactatiekundige om jullie nog beter te ondersteuning met je borstvoeding. 

0498/92 20 29

info@hetbevalligebuikje.be

Evelien De Vuyst

Vroedvrouw, yogadocente en perinataal counselor

Ik ben Evelien. Mama van 2 zoontjes, zelfstandige vroedvrouw en yogadocente voor zwangeren en baby’s. Als ik niet moeder of vroed vind je me terug tussen de veldbloemen in mijn tuin of droom ik van mijn volgende weekendje weg. Maar mijn grote passie ligt in de combinatie van dit alles; mama’s ondersteunen in het mama worden en moederen. Om hierin optimaal te slagen voltooide ik ook de opleiding tot perinataal counselor

Ik geef moeders (en hun partner!) informatie via degelijk onderbouwde en praktisch gerichte informatiesessies in de zwangerschap, zodat ze bewust en volgens hun eigen keuzes kunnen bevallen, om trauma’s te vermijden, hun vrouwelijke kracht te gebruiken en versterken.

Ik wil mama’s via yoga hun eigen lichaam en grenzen beter leren kennen, ze leren ontspannen en bovenal verbinden met hun baby, om zo op een preventieve manier bij te dragen aan de fysieke en mentale gezondheid van moeder en kind op korte, maar zeker ook op lange termijn. 

Als perinataal consulent begeleid ik moeders op holistische wijze in het overgangsproces van vrouw naar moeder. 

Met al deze vormen van ondersteuning van prille ouders hoop ik een zaadje te planten om de mini mensjes van nu te laten opgroeien in hun kracht, in contact met hun lichaam en in verbinding met hun eigen emoties, met andere woorden mijn doel is; gerugeleerde baby’s en gebalanceerde ouders. 

Indien U vragen heeft, mag U me uiteraard contacteren. 

Vanaf 1/10/23 doe ik geen pre-en postnatale zorgeverlening meer als vroedvrouw, wel al het bovenvermelde. 

0474/33 27 69

devuystevelien@gmail.com

Nina Sole

Vroedvrouw

Ik ben Nina en net zoals de Italiaanse zon, kom ik mijn dag stralend door. Ik geniet van een glaasje Aperol spritz en hapjes met mijn vriendinnen. In mijn vrije tijd kan je me terugvinden op de chiro.
Ook als vroedvrouw kan ik volledig mezelf zijn. Ik ben zelf erg warm en hoop dan ook dat elk koppel en elke baby zich warm en geborgen zullen voelen bij mij, want het comfort van elk gezin staat voorop bij mij. 

+32 477 58 39 22

info@hetbevalligebuikje.be

Eline Laurent

Ik ben Eline, ik ben trotse mama van twee (b)engels en daarnaast ben ik vroedvrouw in hart en ziel. 

Ik heb al meerdere jaren ervaring in de zorg op de teller staan. Ik heb gewerkt als verpleegkundige, maar vooral als vroedvrouw op de diensten fertiliteit, prenatale raadpleging, verloskamer, materniteit en neonatologie. 

Momenteel combineer ik het vroedvrouw-zijn met een job op de hogeschool als lector en stagebegeleidster om toekomstige vroedvrouwen de kneepjes van het vak bij te brengen en hen vooral te laten voelen en ervaren hoe mooi en dankbaar het is om vroedvrouw te zijn. 

Los van het vroedvrouw- en mama-zijn ben ik een echte levensgenieter. Ik geniet van kleine dingen en probeer hierbij steeds het positieve uit iedere dag te halen.

0479/50 53 33

info@hetbevalligebuikje.be

Monique Van Holderbeke

Vroedvrouw

Ik ben Monique, vroedvrouw in hart en ziel. Tijdens onze tropenjaren in Congo en Pakistan deden mijn man en ik een berg praktijkervaring op. Dit kon ik ondertussen al doorgeven aan vele jonge vroedvrouwen, waaronder mijn dochter, Evelien. Samen met haar zussen en onze schoonzonen zorgden ze ervoor dat ik al 6 keer de titel van “oma” kreeg.

Ondertussen is Monique helaas op pensioen. 

0474/51 42 33

info@hetbevalligebuikje.be

Teamwork

We hechten veel belang aan continuïteit in onze zorgen waardoor we steeds als één team willen functioneren. Onze adviezen zijn altijd op elkaar afgestemd waardoor jullie een éénduidig antwoord kunnen verwachten.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Ons zorgaanbod

Bij ons kan je terecht voor advies, ondersteuning en zorg zowel voor als na de bevalling.

Bekijk ons aanbod