Wachtnummer 0468/24 86 00

Canan, mama van Zumra & Erva

In 2012 ben ik van mijn eerste dochtertje, Zumra, bevallen. Ik leerde Katelijne via mijn vrienden kennen en toen ik haar zag merkte ik dat ze haar werk goed doet.

In 2015 ben ik bevallen van mijn tweede dochter (Erva) en ik heb direct met Katelijne contact opgenomen omdat ik haar echt nodig had. Na mijn tweede bevalling had ik heel veel pijn en ik wist niet wat ik moest doen.

Toen Katelijne bij mij kwam, heeft ze voor mij naar het ziekenhuis gebeld. Ik moest naar het ziekenhuis gaan en werd opgenomen. Vijf dagen na mijn bevalling moest ik in het ziekenhuis blijven en tijdens die dagen was Katelijne er om voor mijn dochtertje te zorgen. Mijn mama was ook bij mij thuis maar ze was zelf ook ziek en ze kon niet goed voor mijn dochtertje zorgen. Katelijne was elke dag bij me thuis en belde me regelmatig via WhatsApp zodat ik mijn dochtertje kon zien.

Toen ik eindelijk de resultaten van de onderzoeken kreeg, bleek dat ik trombose op mijn linkereierstokken had. Tijdens deze moeilijke periode, kreeg ik veel steun van Katelijne.

Als ik nog een keer zwanger ben, zou ik graag weer geholpen worden door Katelijne. Ik ben trots op haar en ze is heel erg lief.

Bedankt voor alles heel veel groetjes 
Familie Efe ❤️

Getuigenis Het Bevallige Buikje